Björn Bennenbroek Assurantiën
  • Björn Bennenbroek
  • Björn Bennenbroek

icon-zakelijk

Zakelijk

Uw eigen adviseur die u bijstaat met advies en oplossingen als ondernemers onder elkaar ! 

leesmeer

  icon-particulieren

Particulieren

Een verzekeringspakket naadloos aangesloten op uw situatie met een perfecte prijs-kwaliteit!

leesmeer

  icon-sparen

Sparen & Betalen

Sparen voor uw pensioen, uw hypotheek, een vakantie of andere auto?Alles begint met een plan!

leesmeer

Caravan

Veel caravanbezitters zien hun caravan als tweede huis. Een fijn onderkomen waarin men kan genieten van een welverdiende vakantie. Onderweg, op de camping of in de stalling kan de caravan natuurlijk schade oplopen. Denk aan een aanrijding, een klapband waardoor de caravan beschadigd raakt, diefstal, brand, maar ook weersinvloeden zoals storm en hagel. Daarom is het verstandig om een goede caravanverzekering af te sluiten die de schade dekt aan je eigen caravan.

Er zijn meerdere dekkingen mogelijk bij een caravanverzekering, namelijk alleen voor diefstal en brand, beperkt casco of ‘allrisk’. Daarnaast kan er hagelschade, een voortent of luifel maar ook een mover of een fietsenrek worden meeverzekerd.

Wist u bijvoorbeeld dat er andere voorwaarden en eisen zijn bij een caravanstalling in het buitenland dan bij een stalling in Nederland?

Door onze jaren lange ervaring en een groot aanbod van verzekeraars kunnen wij een advies uitbrengen en de juiste verzekering voor u afsluiten die geheel aansluit bij uw wensen.

OFFERTEVERZOEKcaravan ongeluk

Graag een vrijblijvend voorstel ontvangen? Open onderstaand formulier waarna u de gegevens invult. Na het opslaan van dit bestand, stuurt u dit  samen met eventueel uw huidige polis door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


docxcaravan_invulformulier.docx


CARAVANSTALLING IN FRANKRIJK
Graag willen wij u attenderen op de mogelijkheden van caravanstalling in Frankrijk.  
Fr Assistance-Caravanstalling in Frankrijk biedt verspreid over heel frankrijk professionele, bewaakte en overdekte caravanstalling aan. 
Minder tol - en brandstofkosten, besparing van reistijd, minder slijtage van auto en caravan en bovendien beter voor het milieu!
Kijk voor meer info op de website of volg ze via Facebook